فرآیند تولید و ساخت

تولید پروفیل

در فرآیند تولید پروفیل آلومینیوم از شمش (بیلت) آلومینیومی استاندارد و هموژن شده با آلیاژ 6063 استفاده می گردد. جهت رسیدن به ابعاد دقیق و کیفیت سطحی مطلوب در پروفیل آلومینیومی، بکارگیری قالب های طراحی و ساخته شده توسط شرکت های معتبر و دارای تجهیزات دقیق و پیشرفته امری ضروری است.
در تبدیل بیلت به پروفیل آلومینیومی (اکستروژن) و حفظ شرایط استاندارد نیاز به بررسی شرایط تزریق از قبیل کنترل تجهیزات، دمای بیلت، قالب و پروفیل اکسترود شده می باشد.
پس از مرحله اکسترود، استفاده از روش های صحیح خنک سازی پروفیل به منظور حفظ ساختار ملکولی آلیاژ آلومینیوم امری مهم است. از بین بردن اعوجاج سطحی با انجام کار سرد (عملیات استرچ) بر روی پروفیل آلومینیوم منجر به بسترسازی مناسبی در عملیات پیرسختی (ایجینگ) خواهد شد. پس از مرحله برش کاری (سایزینگ)، پروفیل ها با چیدمانی مناسب در سبدهای مخصوص قرار گرفته و وارد کوره های ایجینگ می شوند.
کنترل شرایط در مرحله ایجینگ طبق استاندارد T8، دستیابی به پروفیل هایی با سختی و استحکام مناسب مقدور می سازد و در نهایت پروفیل های آلومینیومی پس از بسته بندی و پالت گذاری، آماده ارسال به مرحله پوشش دهی رنگ هستند.

انواع پوشش سطحی

پودری الکترواستاتیک
در این روش ابتدا با انجام چربی زدایی و حذف آلاینده های سطحی، ساختار سطحی پروفیل برای جایگذاری پوشش کرومات در مرحله زیرسازی که یک اصل اجتناب ناپذیر در جلوگیری از اکسید شدن پروفیل آلومینیوم است، آماده می گردد. طی فرآیند یونیزاسیون، ذرات رنگ با بار مثبت، روی سطح پروفیل که دارای بار منفی است، قرار می گیرند و به این ترتیب پوشش رنگ با ضخامتی در محدوده 90-70 میکرون به طور یکنواخت بر روی سطح پروفیل آلومینیوم تشکیل شده که پس از عملیات پخت تثبیت می گردد. بنابراین پوشش رنگ در این روش دارای چسبندگی، ضربه پذیری و زیبایی ظاهری مطلوبی می باشد.
آنادایز
در این روش پس از چربی زدایی، با فرآیند الکترولیز پوشش اکسید آلومینیوم با ضخامت 20-10 میکرون بر روی پروفیل قرار خواهد گرفت. تنوع رنگی در این روش با بکارگیری مواد شیمیایی مختلف در فرآیند الکترولیز میسر خواهد شد.
دکورال
پوشش رنگ زمینه در مرحله ابتدایی کاملا مشابه با روش پودری الکترواستاتیک انجام می گیرد. در مرحله بعدی فیلم طرح ها که بر روی پروفیل وکیوم شده، در کوره های حرارتی بر روی پروفیل تثبیت می شود، درنهایت طرح های دکوراتیو از جمله طرح چوب به روی پروفیل آلومینیوم نقش می بندد.

ساخت

ساخت یک پنجره با کیفیت استاندارد نیازمند تجهیزات کامل و دقیق از برندهای مطرح جهانی می باشد. برای دستیابی به یک فریم پنجره با گوشه های ˚45، استفاده از دستگاه برش فارسی بر به طور همزمان (دو سر برش) با دقت صدم درجه نیاز بوده و در ادامه ایجاد یک اتصال ایده آل در گوشه های فریم با بکارگیری روش پانچ و استفاده از چسب دو جزیی صنعتی جهت استحکام بخشی و آب بندی مضاعف انجام می گیرد. مونتاژ دقیق و ظریف دستگیره، قفل و یراق آلات با استفاده از ماشین آلات تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست امکان پذیر می باشد.